let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

8-daagse Amon rondreis

Egypte
»
Nijlcruises
»
Nijlcruise
Dag 1 (zaterdag):   Aankomst Hurghada. Vervolgens ga je direct naar Luxor om aan boord te gaan van de cruise. Je overnacht in Luxor. Dag 2 (zondag):   Tour naar de Westelijke Jordaanoever van Luxor en bezoek aan de Vallei der Koningen, tempel van Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. De middag is vrij te besteden in de bazar van Luxor. Daarna volgt de cruise door naar Edfu, waar je ook overnacht. (Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise) Dag 3 (maandag):   Deze dag vaar je naar Kom Ombo, waar je een bezoek brengt aan de Kom Ombo. Daarna terugvaart naar Aswan en overnachting in Aswan. (Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise) Dag
4/5

Boek nu vanaf: 1.110,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!