let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Antoperla Luxury Hotel & Spa

Griekenland
»
Santorini
»
Perissa
Antoperla Luxury Hotel & Spa is gelegen in de kleine badplaats Perissa en is een heerlijk verblijf voor stellen. Je geniet hier van luxe en verblijft op een rustige locatie vlak bij het lavastrand. Sterker nog: als je het hotel uitstapt kriebelt het zand al bijna tussen je tenen, want het langste strand van het eiland ligt maar 100 meter verderop. Hoe fijn is dat? Bij het hotel is ook een seizoensgebonden zwembad aanwezig waar je een verkoelende duik kunt nemen. Of neem een duik in je eigen zwembad. Een aantal superior kamers heeft een eigen zwembad en er zijn ook kamers met een eigen jacuzzi. Voor welke ga jij? Om extra in de relaxmodus te komen is er
5/5

Boek nu vanaf: 847,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!