let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Aparthotel Corali – all inclusive

Griekenland
»
Kos
»
Tigaki
Aparthotel Corali is een rustig gelegen complex, met alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie voor jong en oud! Er is een heerlijk zwembad voor een verkoelende duik en er is een miniclub aanwezig, waar de kinderen goed worden vermaakt. Maar op korte loopafstand ligt er ook een heerlijk strand. Het strand van Tigaki is een perfecte plek voor een ontspannen stranddag onder de Griekse zon. Ook na de zonnige zomerdagen is er nog genoeg te doen. Zo is de ‘Starlight Bar’ altijd gezellig en schenken ze hier lekkere cocktails.En mocht je nog meer willen zien van de omgeving, dan kun je altijd nog naar het centrum van Tigaki. Ook het iets verderop gelegen centrum van Kos-stad is zeker een
3.5/5

Boek nu vanaf: 565,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!