let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Appartementen Evagelistria

Griekenland
»
Samos
»
Votsalakia
Bij aankomst in Appartementen Evagelistria word je verwelkomd door de vriendelijke eigenaren met een welkomstdrankje. Ook de koffers worden naar boven gebracht, dat is nog eens service. Met het zwembad én het strand voor de deur is het heerlijk genieten hier. Wanneer je richting het strand loopt, kom je ook nog langs een leuk restaurantje, genaamd Chester. Het eten is zeer verzorgd met verse groenten uit eigen tuin en dat proef je! Verder zijn er hier ook winkeltjes, een supermarkt en een bushalte. Zo pak je gemakkelijk de bus richting één van de omringende steden of neem het heft in eigen hand en huur een auto. Succes gegarandeerd! De stelling van Pythagoras die kent iedereen wel. Maar wist je
3/5

Boek nu vanaf: 540,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!