let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Appartementen Los Arcos

Spanje
»
Ibiza
»
Santa Eulalia
Het personeel van Appartementen Los Arcos bestaat echt uit mensen met hart voor de zaak. Altijd druk om de appartementen zo goed en mooi mogelijk te houden. Met liefde geven ze je een rondleiding en met trots tonen ze je vast ook de jacuzzi. Daarna wijzen je de weg naar je appartement. De ruime appartementen zijn modern ingericht. Als je vanaf je balkon rond kijkt zie je wat een leuk plekje dit toch is. Je bent in een rustige omgeving en op loopafstand van het strand en er zijn twee zwembaden aanwezig. Dit wordt genieten! Los Arcos ligt buiten het centrum van Santa Eulalia del Rio in de wijk s’Argamassa. Santa Eulalia del Rio is een grote badplaats aan
3/5

Boek nu vanaf: 571,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!