let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Arcanus Hotels Sorgun

Turkije
»
Turkse Rivièra
»
Side
Selections Arcanus Hotels Sorgun ligt in de wijk Sorgun en direct aan het strand. Via de groene tuin kom je bij het strand, met een privé pier waar je heerlijk kunt relaxen op ligbedjes. Natuurlijk kan je ook bij het zwembad liggen. Er is een buitenzwembad met jacuzzi, zeven glijbanen en een kinderbad. Een bezoekje aan de stad Side kan natuurlijk ook niet ontbreken. De dolmus brengt je er binnen 15 minuten heen.  Een verblijf in dit hotel is bij uitstek geschikt voor gezinnen. Voor kinderen zijn de miniclub en de glijbanen bij de speeltuin fantastisch. Zij kunnenzich iedere dag weer uitleven en vriendjes maken. Er is een heerlijk wellnesscenter waar je kunt ontspannen tijdens een weldadige massage of
5/5

Boek nu vanaf: 585,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!