let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Chalet Clovis

Frankrijk
»
Alpe d’Huez Grand Domaine Ski
»
Vaujany
Chalet Clovis is een typisch Frans chalet gelegen in Vaujany. Nadat iedereen uitgerust wakker is geworden wandel je naar de skilift en is het tijd voor een mooie dag op de piste. Het chalet bestaat uit een 2-kamer appartement (Clovis 2) van 60m² en een 4-kamer appartement (Clovis 1). Het 2-kamer appartement bestaat uit een knusse woonkamer met een slaapbank voor 2 personen, een keuken, een 2-persoons slaapkamer en een nis met een slaapbank voor 2 personen. De inrichting van het appartement bestaat veelal uit materialen zoals steen en hout, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Het 4-kamer appartement heeft ruimte voor wel 12 personen. De bedden staan verspreid over de 3 etages van het chalet. De
3/5

Boek nu vanaf: 673,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!