let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort

Griekenland
»
Kreta
»
Chania Daratso
Op een stuk ongerepte natuur van de kust van Kreta ligt hier het gezinsvriendelijke Domes Zeen Chania. Het is de ideale plek om dag na dag te genieten van je welverdiende vrije tijd in het mooie decor van dit fantastische Excellent hotel. Het zwembad ligt verscholen tussen mooi groen en is het centrale middelpunt waar jong en oud kan genieten en gezellig samen kan zijn.  De inrichting van de hotelkamers is een combinatie van trendy faciliteiten en functionaliteit en bieden je een waar thuisgevoel. Na een heerlijke vakantiedag is dan ook fijn om hier te verblijven en nog even na te genieten op je balkon of terras. De kleintjes gaan op ontdekkingstocht met het animatieteam. Zij leren kleine gerechtjes
5/5

Boek nu vanaf: 1.049,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!