let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Elix, Mar-Bella Collection

Griekenland
»
Parga
»
Karavostasi
Discreet op een heuvel en bijna magisch ligt het prachtige Elix, Mar-Bella Collection met een mooi uitzicht over de eilanden Paxos en Corfu. De goudkleurige kust van Karavostasi met helder turquoise water van de Ionische zee, lopen soepeltjes in elkaar over en liggen direct voor de deur van dit pareltje in het fantastische Epirus. Luxe faciliteiten en het zeer gastvrije personeel, zorgen ervoor dat je tijdens je vakantie in Elix, Mar-Bella Collection niks tekort komt! Achterover leunen en alleen nog maar genieten is alles wat je hier hoeft te doen. Alle suites en hotelkamers bieden door de mooie ligging van het hotel een adembenemend uitzicht op de zee. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alles van je
5/5

Boek nu vanaf: 807,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!