let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Aiguille Lodge

Frankrijk
»
Les Deux Alpes
»
Les Deux Alpes
Hotel Aiguille Lodge is recent gerenoveerd en ligt op een perfecte plek, direct aan de groene piste Accès Vallée Blanche. Het hotel ligt aan het begin van het dorp en na 300 meter wandelen sta je aan de rand van het centrum. Na 15-20 minuten lopen sta je hier middenin. Het hotel is in traditionele bergstijl gebouwd en dit thema is overal doorgevoerd, met veel gebruik van hout en attributen uit vervlogen tijden aan de muur. Dit zorgt voor die typische wintersport sfeer in het restaurant en in de kamers. Een luxe extra is dat het hotel ook verschillende wellnessfaciliteiten heeft. De sauna zorgt ervoor dat je helemaal bijkomt na een sportieve dag. Op het zonnige terras is het
3/5

Boek nu vanaf: 685,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!