let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Altura

Griekenland
»
Zakynthos
»
Tsilivi
In Hotel Altura op Zakynthos ben je verzekerd van een fantastische vakantie. Er wordt hier aan elk klein detail gedacht om jou heerlijk in de watten te leggen. Met een all inclusive programma hoef je even helemaal nergens aan te denken. Geniet onbezorgd van het lekkere eten, de entertainment shows en andere services als gratis zonnebedjes en handdoeken. Voor jong en oud is er wat te beleven. Zo zijn er drie zwembaden, waarvan één speciaal voor de kleintjes. Deze jonge gasten kunnen ook goed terecht bij de diverse speeltoestellen. Voor de actievelingen is er de optie om sportief te tafeltennissen en biljarten. Een fijn vakantieadresje voor het hele gezin dus! Houd jij meer van het strand? Deze is al
3/5

Boek nu vanaf: 597,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!