let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Angels – adults only

Griekenland
»
Lesbos
»
Molivos Eftalou
Ontdek het nieuwe Hotel Angels in de buurt van Molivos op het eiland Lesbos. Dit adults only hotel is onlangs volledig gerenoveerd en ligt direct aan het strand met uitzicht over de baai van Eftalou. De prachtige tuin met palmbomen is een oase van rust dat zorgt voor een intieme en charmante sfeer; perfect voor degenen die op zoek zijn naar ontspannen en om te relaxen in eigen tempo. In het interieur is er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren en fijne materialen met houten accenten. Bovendien is alles wat je wenst aanwezig: een heus lagune zwembad met heerlijke ligbedden, een gezellige bar voor een verkoelend drankje en fijne faciliteiten om jouw vakantie zo compleet mogelijk te maken. Het
4/5

Boek nu vanaf: 806,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!