let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Esperia

Griekenland
»
Rhodos
»
Rhodos Stad
Wat een super ligging heeft Hotel Esperia: midden in het gezellige centrum van Rhodos-stad en binnen de kortste tijd kun je dwalen door de sfeervolle straatjes van het ommuurde oude stadscentrum. Het strand is in nog geen vijf minuutjes wandelen te bereiken, onderweg kun je bij een kleine supermarkt een tussenstop houden om een verkoelend drankje mee te nemen. Met een lekker croissantje en meer lekkers van het ontbijtbuffet kan de dag hier goed begonnen worden. Kies je ervoor om vervolgens de bruisende stad met talloze bezienswaardigheden in te duiken, ga je heerlijk genieten op het goudgele zandstrand of spring je het lekker zwembad in? In dit moderne hotel kun je naast een verkoelende duik ook van lekkere hapjes
3/5

Boek nu vanaf: 490,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!