let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Grand Belish Beach Resort & Spa

Turkije
»
Noord-Egeïsche Kust
»
Kusadasi
Pal aan het goudgele zandstrand ligt Hotel Grand Belish Beach Resort & Spa. Dit comfortabele hotel biedt alle mogelijkheden om een heerlijke vakantie door te brengen. De zonnebedjes staan niet alleen op het strand al voor je klaar, maar ook rond het grote zwembad kun je van het warme zonnetje genieten. Het wellnesscenter is de ideale plek om je in de watten te laten leggen. Breng een bezoekje aan de sauna of neem bijvoorbeeld een rustgevende massage. Zoveel ontspanning is natuurlijk nog lekkerder nadat je actief bezig bent geweest op de tennisbaan of tijdens een potje beachvolleybal. Het animatieteam organiseert voor jong en oud leuke activiteiten waaraan je mee kunt doen, maar je kunt je natuurlijk ook nog een
4.5/5

Boek nu vanaf: 475,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!