let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel La Trinitè Monboso

Italië
»
Monterosa
»
Gressoney La Trinité
Hotel La Trinitè Monboso ligt in het prachtige gebied van Valle d’Aosta, midden in het skigebied van Monterosa. De skiliften Bettafora en Gabied liggen dicht bij op een paar minuutjes loopafstand. Aan het einde van de dag kun je zelfs terug skiën naar het hotel. De hotelkamers zijn verdeeld over vier verdiepingen en zijn net als de rest van het hotel netjes en eenvoudig ingericht. In het restaurant zorgen de chef-koks elke dag voor traditionele en regionale specialiteiten. Zowel het ontbijt als het diner zijn inbegrepen en je kunt er ook voor kiezen om de lunch er bij te boeken. Even op temperatuur komen? Bestel een lekker drankje in de bar of relax in de wellness van het hotel.
4/5

Boek nu vanaf: 643,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!