let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Labranda Alantur Resort

Turkije
»
Turkse Rivièra
»
Alanya
Hotel Labranda Alantur Resort is gelegen in de Turkse badplaats Alanya. Op slechts één kilometer afstand bevinden zich de leukste winkeltjes en lekkerste á la carte restaurants. Kom volledig tot rust in de sauna en neem een heerlijke massage. Uiteraard kun je ook relaxen aan de helderblauwe zee, of aan één van de zwembaden. Vanuit Labranda Alantur loop je direct het strand op. Neem plaats op een zonnebedje en geniet van de heerlijke zonnestralen. Voor de kids is er een geweldige miniclub met allerlei activiteiten. Ook kunnen zij hun geluk niet op in de speeltuin, of in één van de drie zwembaden met gave glijbanen! Wanneer je zin hebt in iets actiefs, kun je elkaar uitdagen voor een potje
5/5

Boek nu vanaf: 538,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!