let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Le Fitz Roy – European Gay Ski Week

Frankrijk
»
Les Trois Vallées
»
Val Thorens
Speciaal voor onze 16e editie van Europa’s grootste LGBTQI+ wintersport- en muziekfestival zal de European Gay Ski Week Val Thorens overnemen: het hoogste dorp in het skigebied Les 3 Vallées. Bij de European Gay Ski Week draait het allemaal om skiën… maar we houden ook van een goed feestje! De plaats bruist van de energie (het is een skigebied!), dus stel je voor hoe zal zijn als 2.000 van onze LGBTQI+-gemeenschap en hun bondgenoten naar Val Thorens komen! Hotel Fitz Roy is een prachtig 4-sterren hotel in het centrum van Val Thorens. De piste ligt hier direct voor de deur en je bevind je temidden van de vele winkels, restaurants en gezellige bars van het centrum. De kamers zijn
5/5

Boek nu vanaf: 2.647,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!