let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Melia Cala d’Or

Spanje
»
Mallorca
»
Cala d’Or
Melia Cala d’Or Boutique Hotel is een super-de-luxe adres waar een fijne oase van rust heerst. Hier ga je een heerlijke, ontspannen vakantie tegemoet en ben je echt even weg van het drukke thuisleven. In de prachtige, groene tuin staan ligbedden voor je klaar onder een dak van de mooiste, felroze bougainville. Op één van deze schaduwrijke plekjes aan het zwembad kun je perfect genieten van een drankje of wegdromen met een spannend boek. Ook in de rest van de tuin vind je diverse comfortabele plekken om te relaxen. Een dagje naar het strand? De prachtige baaien van Cala D’Or vind je allemaal op loopafstand. Bij de bars wordt gezorgd voor jouw favoriete drankje en het eten is tot
5/5

Boek nu vanaf: 758,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!