let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Monte Triplex

Italië
»
La Via Lattea
»
Sauze d’Oulx
Hotel Monte Triplex ligt direct aan de skipistes van Via Lattea op 2170 meter hoogte. Dit charmante hotel heeft een goed restaurant, een mooie wijnkelder en verzorgde kamers met balkon. Iedere morgen staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar, zodat je vol energie je dag kunt beginnen. ’s Middags en ’s avonds kun je ook terecht in het restaurant, waar de lekkerste pizza’s en pasta’s geserveerd worden. Daarnaast vind je in de wijnkelder een keus aan meer dan 200 soorten wijn en worden er dagelijks wijnproeverijen gehouden. Let op:De Sportina stoeltjeslift is nodig om bij het hotel te komen. Die vertrekt vanuit het dorp. Je kan voorbij het dorp rijden en parkeren bij de stoeltjeslift. Er is geen
3/5

Boek nu vanaf: 728,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!