let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Occidental Pueblo Acantilado

Spanje
»
Costa Blanca
»
El Campello
Hotel Occidental Pueblo Acantilado ligt op een erg rustige, maar schitterende locatie: boven op een klif met uitzicht op de Middellandse Zee. Het is gebouwd in de vorm van een pittoresk dorpje aan de Costa Blanca met pleintjes, mooie koepels en gezellige terrasjes. De prachtig ingerichte appartementen bevinden zich in kleurrijke huisjes. Voor een frisse duik is er een zwembad en om te ontspannen is er een spa, waar je kunt bubbelen in een jacuzzi of kunt genieten van een massage. Aan kleine vakantiegangers is gedacht; zij zullen zich goed vermaken bij de miniclub en in de speeltuin. Eten en drinken is in Hotel Occidental Pueblo Acantilado een feestje! In de restaurants worden smakelijke gerechten geserveerd en voor een
4/5

Boek nu vanaf: 722,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!