let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Residence Veronza

Italië
»
Val di Fiemme
»
Ville di Fiemme
In de prachtige Fiemme-Vallei van Italië ligt Hotel Residence Veronza. Het is een knus en warm  ingericht hotel dat perfect is voor een heerlijke vakantie in de sneeuw. Pak de bus die je al snel naar de skipistes brengt en geniet van een sportieve dag op de latten. Gaan de kinderen liever een dagje niet de piste op? Zij kunnen zich de hele dag vermaken in de miniclub. Hier staat het animateam voor ze klaar. Ze spelen in de sneeuw, gaan dansen, tekenen en samen eten met het team. Ook biedt het hotel een heerlijke wellness zodat je geniet van de sauna en het Turks stoombad na een dag in de buitenlucht. Daarnaast is het mogelijk om een van
3/5

Boek nu vanaf: 764,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!