let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Sentido Akassia Beach

Egypte
»
Marsa Alam
»
Marsa Alam
Op zoek naar een goed en comfortabel resort in Egypte met een zeer ruime keuze aan faciliteiten? Dan is Hotel Sentido Akassia Beach iets voor jou! Dit hotel heeft alle facetten voor een uitgeruste vakantie en is niet voor niets al jaren populair bij Nederlanders. Een dagje naar het strand? Geen probleem, want het beschikt over een heerlijk privéstrand met prachtig koraalrif voor de deur. Mocht het in de winter eens te hard waaien, dan brengt het hotel je ook gerust naar een nabijgelegen baai waar het fantastisch snorkelen is. Voor waterpret kun je ook een duik nemen in het zwembad of kies voor een dagje naar het fantastische waterpark van het resort. Dit waterpark heeft maar liefst 22
4.5/5

Boek nu vanaf: 643,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!