let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Sunrise

Griekenland
»
Rhodos
»
Pefki
Hotel Sunrise is een waar paradijsje dat direct aan het strand en een beschutte baai ligt. Je kijkt uit over het kristalheldere water, terwijl je op je ligbed geniet van het zonnetje. Het zandstrand loopt langzaam af; dat is met kinderen ideaal! Alles bij elkaar is het een mooie combinatie van rust en een prachtige ligging dat zorgt voor dat echte vakantiegevoel. Het centrum van het levendige en gezellige Pefki ligt op ongeveer 6km van het hotel. Hier volgen de winkeltjes en barretjes elkaar op dat maakt het een leuke plaats om eens te bezoeken. Sunrise is een heel knus en kleinschalig hotel. Het animatie team gooit er nog een schepje bovenop voor leuke activiteiten; lekker een potje beachvolleybal
4/5

Boek nu vanaf: 680,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!