let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Hotel Tesoro

Griekenland
»
Zakynthos
»
Tsilivi
In Hotel Tesoro op het Griekse Zakynthos kom je helemaal tot rust. Het hotel is modern en fris ingericht, wat terugkomt in de recent gerenoveerde kamers. In de kamers vind je hout en natuursteen terug, wat voor een fijne nachtrust zorgt. Waterpret beleef je in de heerlijke zwembaden waarvan één speciaal voor de kleintjes. Jij even zonnen, terwijl de kinderen zich vermaken in het water? Vanaf je ligbedje behoud je goed zicht op alles wat er gebeurt. Voor de strandliefhebbers is er eveneens goed nieuws; na een paar minuutjes lopen sta je met je voetjes in het fijne zand.  Het all inclusive programma is iets om zeker blij van te worden. In het buffetrestaurant en aan de (pool)bar is
4/5

Boek nu vanaf: 626,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!