let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Invisa Hotel Es Pla

Spanje
»
Ibiza
»
San Antonio
Invisa Hotel Es Pla is een uitstekend hotel voor iedereen die graag eens het eiland Ibiza wil bezoeken. Het hotel heeft een goede ligging in San Antonio: het bruisende centrum en het heerlijke strand zijn beiden op loopafstand te vinden.  Er zijn twee zwembaden, één waar je de hele dag kunt relaxen en één waar de muziek aan staat en diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals waterpolo. Hou je van nog meer sporten, speel dan een potje tennis, doe mee met tafeltennis en basketbal of breng een bezoekje aan de fitnessruimte. Ook wordt er dagelijks gezorgd voor een leuke show. Iedere dag begint hier met een smakelijk ontbijt, waar je tot laat in de ochtend van kunt genieten. Daarna kun
4/5

Boek nu vanaf: 555,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!