let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Oasis Les Portes du Soleil

Frankrijk
»
Les Portes du Soleil
»
La Chapelle d’Abondance
Oasis Les Portes du Soleil heeft high-end appartementen en ligt aan de rand van het centrum van het kleinschalige La Chapelle d’Abondance. Of je nu op wintersport gaat met zijn tweetjes of met een klein groepje tot 10 personen, voor ieder is er een gepast appartement beschikbaar. Voor de inrichting is er gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en luxe meubels. Vanaf de zachte bank kun je genieten van het prachtige uitzicht over de bergen. De appartementen hebben namelijk allemaal grote raampartijen en een riant balkon of terras. Optimaal relaxen doe je in de sauna. Na een bezoekje ga je volledig zen weer terug naar je appartement en schuif je aan de eettafel waar een van je reisgenoten een heerlijke maaltijd
4.5/5

Boek nu vanaf: 784,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!