let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Orsmaris Boutique Hotel

Turkije
»
Zuid-Egeïsche Kust
»
Marmaris
Van Orsmaris Boutique Hotel word je direct helemaal vrolijk. Alleen al van de leuke tuin met mooie bloemen en een heerlijk zwembad. Aan de andere kant van het hotel is het strand. Hier vind je ook een restaurant en een barretje. Ideaal voor als je hier de hele dag wilt relaxen! Het strand ligt bijna aan het einde van de boulevard… Het is een aanrader om deze uit te lopen tot je bij de gezellige haven aankomt. Hier heb je genoeg keuze uit gezellige cafés, leuke tavernes en restaurants met een goede keuken! Het hotel heeft echt dé ideale ligging. Lekker rustig, maar toch niet ver van de drukte en gezelligheid af. Het levendige Marmaris heeft voor ieder wel
3/5

Boek nu vanaf: 427,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!