let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Résidence Andromede

Frankrijk
»
Les Deux Alpes
»
Les Deux Alpes
Résidence Andromede is een uitstekende keuze voor wie niets wil missen van wat deze leuke wintersportplaats je te bieden heeft. Het ligt namelijk in het gezellige centrum en op slechts 150 meter van de dichtstbijzijnde piste. Hier ski je ’s ochtends zo richting de Diable cabinelift, die je het mooie gebied in brengt. De studio’s zijn knus en allemaal net even anders ingericht en allemaal hebben ze een balkon. Je kunt hier niet alleen je spullen kwijt, maar het is ook een lekker plekje waar je het na een dag uitleven op de pistes ook nog heerlijk van de zon kunt genieten. ’s Avonds is een bezoekje aan het centrum zeker de moeite waard. Je kunt er heerlijk uit
3/5

Boek nu vanaf: 734,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!