let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

Résidence Village Montana

Frankrijk
»
Les Trois Vallées
»
Val Thorens
De Résidence Village Montana bestaat uit meerdere gebouwen met ruime, goed ingerichte appartementen. Qua locatie zit je hier perfect, want de piste is lekker dichtbij. Het is heerlijk thuiskomen in je appartement na een dag skiën in de sneeuw. Tevens zit de gondel ‘Funitel Peclet’ vlak bij het hotel. Er is een gezellige lobby aanwezig met open haard, waar je fijn even kunt ontdooien na een dag in de frisse buitenlucht. Met het centrum op loopafstand hoef je ook ’s ochtends en ’s avonds niets te missen. Ben je niet zo’n ochtendmens? Geen nood, de bakker zit in het complex van Village Montana, dus een verse croissantje is ’s morgens nooit ver weg. In de avond hoef je maar
4/5

Boek nu vanaf: 899,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!