let op: Deze vakantie wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Klik op het icoon van uw gewenste aanbieder voor meer informatie.

VAYA Seefeld

Oostenrijk
»
Region Seefeld – Tirols Hochplateau
»
Seefeld
Op een mooie locatie, in het gezellige centrum van Seefeld vind je VAYA Seefeld.  Het gebouw is in typische Oostenrijkse stijl gebouwd, wat het geheel een warme uitstraling geeft. De comfortabele kamers, alle met een fantastisch uitzicht op de omringende bergen, staan garant voor een onvergetelijk verblijf in Seefeld. De gondel die je ’s morgens naar het centrum van het skigebied brengt, vind je op ongeveer 1 kilometer meter afstand. Dit sfeervolle hotel bied je fijne en mooie die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer beschikt over een warm interieur de fijnste bedden en een stijlvolle badkamer. Je  kunt kiezen tussen een standaard 2-persoonskamer of een superior 2-persoonskamer. De superior kamers zijn iets ruimer en beschikken over een
4/5

Boek nu vanaf: 1.000,00

Locatie & vakantieduur

Beknopte informatie

Faciliteiten

Populaire bestemmingen

Vakanties-boeken.nl heeft een groot aanbod aan vakanties door heel Europa. Onderstaande bestemmingen zijn populair onder onze bezoekers. Neem eens een kijkje bij één van deze topbestemmingen en boek je droomvakantie vandaag nog!